O nás

Medusa Restaurants

Máme radi dobré jedlo


Našu cestu sme odštartovali ako malá rodinná firma v roku 2003, kedy sme otvorili našu prvú reštauráciu pod Michalskou bránou v Bratislave. Veľmi rýchlo nám bolo jasné, že gastro bude našou celoživotnou láskou a keďže sa za tie roky tešíme priazni tých najdôležitejších, našich hostí, ku dnešnému dňu máme už vyše 40 prevádzok na Slovensku, v Prahe a v Rakúsku. Sme leadrom v oblasti gastronómie na Slovensku a môcť toto povedať znamená nielen našu hrdosť ale aj veľký záväzok, ktorý sa snažíme plniť každý deň úplne nanovo. Reštaurácie, bary, kaviarne, hudobné nočné kluby či kantíny sú to, čím žijeme so všetkým, čo k tomu patrí.

16FE4AE6 58D1 4A51 9C65 488D62474B21RIO 2021 858 2

Naše prevádzky

V našej rodine prevádzok nájdete charizmatickú sieť mediteránnych reštaurácií PRIMI, dizajnovo-loftovú sieť reštaurácií KUBU, brazílske RIO, taliansku trattoriu LA PALA, remeselnú pekáreň a cukráreň MINT alebo sieť 6 slovenských pivárni KLUBOVŇA, ktoré sú na Slovensku už v 2 mestách. Súčasťou Medusy je rovnako aj ázijská, svieža a svetovo známa franšíza wagamama. Jedinečný koncept WERK ponúka rozličný zážitok cez deň a večer. Svojou atmosférou vás prenesie za oceán do Manhattanu. Nočnej Bratislave kraľuje legendárny nočný klub TRAFO, najmodernejším klubom v Prahe je bezkonkurenčne klub EPIC a v bratislavskom BARROCKU zažijete divokú rockovú jazdu bez pravidiel. Počas pracovnej doby vás radi obslúžime v sieti moderných kantín PRESTO, v Bratislave aj v Prahe. Stravovanie pre zamestnancov nám zverili do rúk aj takí partneri ako napríklad Volkswagen Slovakia a.s. či Amazon v Seredi.

Ak by ste si chceli pozrieť trochu detailnejšie históriu všetkých našich prevádzok, nájdete ju tu. 

 

Čo ešte vieme

CATERING A EVENTY služby zabezpečujeme vlastnou eventovou a cateringovou divíziou. Pripravíme vám vďaka tomu firemnú party či profesionálny catering úplne na mieru podľa vašich požiadaviek, pre menší či veľký počet hostí. Môžeme to zorganizovať v niektorej z našich prevádzok, ale aj u vás. Na všetko to, čo vám denne aj po nociach s radosťou ponúkame, nás je dnes vyše 1.400 zamestnancov. A aby sme ich školenia zvládli profesionálne, tak ako sa snažíme robiť všetko, máme svoj vlastný vzdelávací program MEDUSA ACADEMY. A máme niečo špeciálne aj pre našich zákazníkov. Tých verných odmeňujeme unikátnym vernostným programom Medusacard, ktorý ponúka desiatky výhod a kartu ktorého má už vyše 120.000 zákazníkov.

45747097 1980 4415 8D19 11316A35CFF2