Stracci con prosciutto
26.03.2015 3 komentáre

Suroviny:
cestoviny stracci 130g
cherry paradajky 40g
sušené paradajky 30g
biele víno 0,025 l
prosciutto 30g
parmezán 15g
bazalka 3g
maslo 10g

Postup:
Podľa návodu na obale si dáme variť cestoviny. Medzičasom na panvičke orestujeme cherry paradajky a potom pridáme sušené paradajky. Otvoríme si fľaštičku dobrého bieleho vínka, ochutnáme a rajčiny ním podlejeme. Pridáme trošku vývaru (ideálne domáci kurací), scedené cestoviny, maslo a čerstvú bazalku. Naservírujeme. Na tanieri dozdobíme plátkami prosciutta, hoblinami parmezánu, bazalkovým listom, drveným korením a olivovým olejom.
*ďakujeme kavickari.sk za fotografie :)
Komentáre
Denisa, nové recepty budeme pravidelne pridávať. Veríme, že si medzi nimi nájdete niečo, čo vás poteší. :)
Toto je jedno z mojich najoblubenejsich jedal v Primi. Recept som si podla neho uz vymyslela sama a ako vidim, cestoviny pripravujem uplne tak isto. Odporucam este posypat piniovymi orieskami.
Dobry den, dakujem za recept. No tento uz cca 2 roky mam, kedze bol vo vasom jedalnom listku. skoda, ze ste nedali nieco nove.